2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题三
PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易安徽快3 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题三
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题三
来源:学易网校 2019/11/30 16:34:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试二级阅读模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  The article talks about children's education in America today.
  text:
  Children in the United States are exposed to many influences other than that of their families.Television is the most significant of these influences,because the habit of watching television usually begins before children start attending school.
  Parents are concerned about the lack of quality in television programs for children.The degree of violence in many of these shows also worries them.Studies indicate that,when children are exposed to violence,they many become aggressive or insecure.
  Parents are also concerned at,out the commercials that their children see on television.Many parents would like to see fewer commercials during programs for children.And some parents feel that these shows should not have any commercials at all because young minds are not mature enough to deal with the claims made by advertisers.
  Educational television has no commercials and has programs for children that many parents approve of The most famous of these is Sesame Street,which tries to give preschool children a head start in learning the alphabet(字母)and numbers.It also flies to teach children useful things about the world in which they live.
  Even though most parents and educators give Sesame Street and shows like it high marks for quality,some critics argue that all television,whether educational or not,is harmful to children.These critics feel that the habit of watching hours of television every day turns children into bored and passive consumers of their world rather than encouraging them to become active explorers of it.
  1、Which of the following statements is NOT based on the passage?
  A.Parents are worried about the influence from television on their children
  B Television has much influence on children
  C Both parents and their children like watching educational television.
  D.Some critics think that television is no good for children.
  参考答案:C
  2、In what ways do children suffer from television?
  A.They become the victims of social violence B They spend hours watching television instead of doing school work
  C The programs make the children lose interest in the world.
  D The programs make the children spend too much of their parents’money
  参考答案:C
  3、Parents would not like their children to see commercials because ____
  A.they think that their children ore not old enough to handle advertising
  B.commercials teach children alphabet and numbers
  C.commercials help to sell products
  D.they don’t like commercials
  参考答案:A
  4、Educational television is widely appreciated because
  A.it does have the same commercials as others
  B.it offers programs for both children and their parents
  C many parents like the programs it offers for their children
  D.children can learn some school subjects before they go to school
  参考答案:C
  5、Which of the following can best serve as the title of the passage?
  A.Watching Too Much Television May Be Harmful to Young Minds
  B.Television Is More Harmful than Educational
  C.Television’s Influence on Children
  D More Education Television
  参考答案:C
  现在的美国儿童与他们的父母不同,受到各个方面的影响。这些影响中最重要的是电视节目,因为常常在孩子们还没上学之间就养成了看电视的习惯了。
  家长们对于儿童节目质量的低下很担忧。这些节目中出现的暴力的程度也烦恼着他们。研究显示,当儿童接触到暴力相关的节目,很多人会变得具有攻击性或者没有安全感。
  家长们对于孩子们在电视上看到的广告同样也很担忧。在儿童节目的时间,家长建议减少广告的播出。一些家长甚至认为这种时间段的节目中根本不应该有广告,鉴于儿童的思想还不够成熟,不能对广告中的一些话语做出判断。
  教育台没有广告,而且播出的儿童节目家长们都很赞赏。其中有个最有名的节目叫芝麻街,主要是给学龄前儿童关于数字和字母的启蒙教育,以及对他们所在的世界的一些有帮助的认识。
  即便大多数的家长和教育者给与芝麻街,以及这类的节目很高的评价,一些评论家还是认为所有的电视节目,无论教育性与否,对于儿童都是有害的。他们认为每天看几个小时电视这种习惯让儿童变成世界消极无聊且被动的取食者,而不是鼓励儿童变成世界积极的探索者。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



上海快3 秒速时时彩 安徽快3 秒速时时彩 北京赛车彩票 pk10代理网址 秒速时时彩开奖 秒速时时彩官网 华盈彩票网 秒速时时彩