2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题四
PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易安徽快3 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题四
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2020年全国英语等级考试二级-公共英语阅读模拟试题四
来源:学易网校 2019/11/30 16:44:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试二级阅读模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  This article tells the story of George Washington.
  text:
  Some of the notebooks George Washington kept as a young man are still in existence.They show that he was learning Latin,was very interested in the basics of good behavior in society,and was reading English literature.
  At school he seems only to have been interested in mathematics.In fact,his formal education was surprisingly brief for a gentleman,and incomplete For unlike other young Virginian of that day,he did not go to the College of William and Mary in the Virginian capital of Williamsburg.In terms of formal training then,Washington contrasts sharply with some other early American Presidents such as John Adams,Thomas Jefferson and James Madison.In later years,Washington probably regretted his lack of intellectual training He never felt comfortable in a debate in Congress,or on any Subject that had not to do with everyday,practical matters And because he never learned French and could not speak directly to the French leaders,he did not visit the country he admired so much.Thus,unlike Jefferson and Adams,he never reached Europe
  1、Why didn’t Washington go to college?
  A.His family could not afford it.
  B A college education was rather uncommon in his time.
  C.He didn’t like the young Virginian gentlemen
  D.The author doesn’t give any reason.
  参考答案:D
  2、Washington felt uncomfortable in Congress debates because he _____
  A.1acked practice in public speaking
  B.felt his education was not good enough
  C.didn’t like arguing and debating with people
  D felt that debating was like intellectual training
  参考答案:B
  3、The reason why Washington didn’t visit France was probably that he _____
  A.didn’t really care about going
  B.didn’t know French 1eaders
  C.couldn’t communicate directly with the French leaders
  D.was too busy to Navel
  参考答案:C
  4、According to the author ______
  A Washington’s lack of formal education placed him at a disadvantage in later life
  B.Washington should have gone to France even though he could not speak French
  C.Washington was not as good a president as Adams,Jefferson or Madison
  D Washington was a model for all Virginian gentlemen
  参考答案:A
  5、The main idea of the passage is that Washington’s education _____
  A was of great variety,covering many Subjects
  B was probably equal to those of most young gentlemen of his time
  C.may seem poor by modern standards.but was good enough for his time
  D was rather limited for a president
  参考答案:D
  参考译文:
  George Washington年轻时候的一些手札仍然保存完好。从这些手札中我们可以得知,当时的George Washington正在学习拉丁语言和阅读一些英国文学,并对基本的优雅社交行为深感兴趣。
  在学校的学习中,George Washington好像只喜欢数学这一科。实际上,他作为一个标准绅士的正式教育是不完整的,简直简短的令人惊讶。和当时弗吉尼亚州的年轻人不同,他没有去位于弗吉尼亚州府威廉堡的William and Mary学院。那么在正式的训练方面,Washington和其他早期的美国总统——如John Adams,Thomas Jefferson和James Madison就有着鲜明的对比。在后来的日子里,Washington大概对自己教育的缺乏感到后悔了。无论是对于国会的商讨活动,还是其他并不是每天都常见的问题,或者一些实践性的事物,Washington始终不能轻松应对。而且因为他从没学过法语,无法和法国的领导人直接交流,所以没能去访问这个他最向往的国家。因此,和Jefferson还有Adams不同,他始终也没有访问过欧洲。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



北京赛车高倍率平台 幸运28 北京赛车营业时间 江苏快3 秒速时时彩开奖 秒速时时彩平台 幸运28 江苏快3走势 北京赛车彩票 pk10代理网址