2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读A
PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易安徽快3 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读A
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读A
来源:学易网校 2020/1/31 12:02:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  公共英语考试-全国英语等级考试由笔试试卷和口试试卷组成。笔试试卷和口试试卷都使用英文指导语。网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试三级模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  阅读理解:
  This paper mainly describes the changes of newspapers in the next century,from paper to computer screen.And people's attitudes towards this technology.
  text:
  Sometime in the next century,the familiar early-newspaper on the front porch will disappear.And instead of reading your newspaper,it will read to you.You'll get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV An electronic voice will distribute stories about the latest events,guided by a program that selects the type of news you want.You'll even get to choose the kind of voice you want to hear.Want more information on this brief story?A simple touch makes the entire text appear.Save it in your own personal computer if you like.These are among the predictions from communication experts working on the newspapers of the future.Pictured as part of broader home-based media and entertainment systems,computer newspapers will unite print and broadcast reporting,and offer news and analysis with video images of news events.
  Most of the technology is available now,but convincing more people that they don't need to read a newspaper is the next step.But resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism.Since it is such a cultural change,it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry.Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable.
  Despite technological advances,it could take decades to replace newsprint with computer screens.It might take 30 t0 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry.
  1、What is the best title of the passage?
  A.Computer newspapers are well liked.
  B.Newspapers of the future will be on the computer.
  C.Newspapers are out of fashion.
  D.New communications technology.
  参考答案:B
  参考解析:本文主要叙述的是下个世纪的报纸的变化,由现在的纸质变成了未来的电脑屏幕。以及人们对于这一技术的态度。
  2、Which of the following is NOT an advantage of computer newspapers?
  A.They are cheaper than traditional newspapers.
  B.They are more convenient to read.
  C.You can choose the kind of voice you want to hear.
  D.You can easily save information for future use.
  参考答案:A
  参考解析:根据文章第二句And instead of reading your newspaper,it will read to you.可知未来的电脑报纸很方便。所以B正确。根据第4行You'll even get to choose the kind of voice you want to hear.可知C正确;根据5,6行Save it in your own personal computer if you like.可知D项正确。只有A项在文章里没有提及。
  3、It can be inferred that journalists are against computer newspapers because ____.
  A.they don't know how to use computers
  B.they think computer newspapers take too much time to read
  C.they think the new technology is bad
  D.they have been trained to write For traditional newspapers
  参考答案:D
  参考解析:根据文章第二段Since it is such a cultural change,it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realizes that the newspaper industry is no longer a newspaper industry.Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知来自记者的抵制是因为现在的记者习惯于传统的报纸,对于新技术有抵触。
  4、We can infer from the passage that _____.
  A.all technological changes are good
  B.new technologies don't always replace old ones
  C.new technologies will eventually replace old ones
  D.traditional newspapers are here to stay for another century
  参考答案:C
  参考解析:根据文章第二段最后一句Technology is making the end of'traditional newspapers unavoidable可知技术的革命是无法避免的。也就是说新技术最终将取代就技术。
  5、Which of the following is a reason why it will take a long time to complete the changeover?
  A.The technology is impossible now.
  B.Computer newspaper s are too expensive.
  C.The popularization of computers needs a long time.
  D.Traditional newspapers are easier to read.
  参考答案:C
  参考解析:根据文章最后一段Despite technological advances,it could take decades to replace newsprint with computer screens.和because people need to buy computers and because newspapers have established financial interests in the paper industry.可知完成这个转变的主要困难是电脑的流行需要较长的时间。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



北京赛车开奖走势图 秒速时时彩 秒速时时彩开奖 安徽快3 秒速时时彩开奖 北京赛车微信二维码进群玩 秒速时时彩 秒速时时彩官网 加拿大28 北京赛车营业时间