2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读B
PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易安徽快3 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读B
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2020年全国英语等级考试模拟试题-公共英语三级阅读B
来源:学易网校 2020/1/31 12:08:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  公共英语考试-全国英语等级考试由笔试试卷和口试试卷组成。笔试试卷和口试试卷都使用英文指导语。网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试三级模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  阅读理解:
  This paper is an investigation.It's about a group in the United States where there are no schools and teachers in Russia.By giving children 20 tablets,we can see whether children who use the new technology can teach themselves to read.The goal of this program is to let children reach a stage of"deep reading",through which they can learn.It's not Amharic,Ethiopia's official language,but English,widely regarded as a"stepping stone"to a well paid job.
  text:
  The kids in this village wear dirty,ragged clothes.They sleep beside cows and sheep in huts made of sticks and mud.They have no school.Yet they all can chant the English alphabet,and some can make words.
  The key to their success:20 tablet computers dropped off in their Ethiopian village in February by a U.S.group called One Laptop Per Child.
  The goal is to find out whether kids using today’s new technology can teach themselves to read in places where no schools or teachers exist.The Massachusetts Institute of Technology researchers analyzing the project data say they’re already amazed.“What I think has already happened is that the kids have already learned more than they would have in one year of kindergarten,”said Matt Keller,who runs the Ethiopia program.
  The fastest learner—and the first to turn on one of the tablets—is 8-year-old Kelbesa Negusse.The device’s camera was disabled to save memory,yet within weeks Kelbesa had figured out its workings and made the camera work.He called himself a lion,a marker of accomplishment in Ethiopia.
  With his tablet,Kelbasa rearranged the letters HSROE into one of the many English animal names he knows.Then he spelled words on his own.“Seven months ago he didn’t know any English.That’s unbelievable,”said Keller.
  The project aims to get kids to a stage called“deep reading,”where they can read to learn.It won’t be in Amharic,Ethiopia’s first language,but in English,which is widely seen as the ticket to higher paying jobs.
  1、:How does the Ethiopia program benefit the kids in the village?
  A.It trains teachers for them.
  B.It contributes to their self-study.
  C.It helps raise their living standards.
  D.It provides funds for building schools.
  参考答案:B
  参考解析:通过对文章的阅读可知,这个计划的目的是看看孩子们能否再没有学校和老师的情况下自学,通过这个计划人们发现这些孩子会背英文字母表,有的甚至会拼单词,这说明这个计划对孩子们的自学是有益的。
  2、What can we infer from Keller’s words in Paragraph 3?
  A.They need more time to analyze data.
  B.More children are needed for the research.
  C.He is confident about the future of the project.
  D.The research should be carried out in kindergartens.
  参考答案:C
  参考解析:Keller认为孩子们自学学到的知识比他们在幼儿园一年学的还多,这说明他对这个计划的前景是满怀信心的。
  3、It amazed Keller that with the tablet Kelbesa could _______.
  A.learn English words quickly.
  B.draw pictures of animals.
  C.write letters to researchers.
  D.make phone calls to his friends.
  参考答案:A
  参考解析:通过对文章倒数第二段的阅读可知,Keller对Kelbesa在短短七个月里从不认识英语到会拼写英语感到不可思议。
  4、What is the aim of the project?
  A.To offer Ethiopians higher paying jobs.
  B.To make Amharic widely used in the world.
  C.To help Ethiopian kids read to learn in English.
  D.To assist Ethiopians in learning their first language.
  参考答案:C
  参考解析:由文章最后一段“The program aims to get kids to a stage called“deep reading”,where they can read to learn.It won’t be…but in English.”可知,这个计划的目的是帮助埃塞俄比亚的孩子学会用英语阅读。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐



安徽快3 安徽快3 幸运28 pk10代理网址 秒速时时彩平台 秒速时时彩官网 秒速时时彩开奖 北京赛车时间表 秒速时时彩官网 北京赛车开奖走势图